Trinajsti dan

Počitek, veter je rekel dovolj je in telo se strinja.

Še vedno sem na Hvaru, bolj natančno v Zavali. Veter me ne pusti dalje, kar mi iskreno, čisto paše oz. mojemu telesu. Nisem občutil te potrebe po počitku, dokler se nisem ulegel na posteljo.

In ko pomislim kje sem pravzaprav vse spal in kako, če temu lahko rečeš spanje, ko si zvit na viseči mreži ali pa na kamniti plaži v spalni mreži in čutiš vsak kamenček, da ne govorim da poslušaš veter in gledaš na uro če napoved drži in boš lahko oziroma ne boš mogel dalje.

V Poreču med devmi drevesi v viseči mreži, sledila je Pula in kamp, ker je bila že taka ura, da mi ni preostalo drugega, kot postavit šotor v kampu. Potem tista nezgodica in dvodnevni obisk v Premanturi pri Urša Fajdiga ter spanje na postelji, ni čudno da je bil kvarner mala malica😁 Po kvarnerju Cres in viseča mreža, spet cel zvit, saj si predstavljate 203cm v viseči mreži? Nato je sledil Ilovik in spanje pod borom v spalni vreči, pa nato Molat v šotoru v zapuščeni hiši, kjer me je bilo itak strah. Naprej dugi otok in Brbinj v šotoru v družbi burje. Nato je sledil otok Žut in prijetno gostovanje pri družini Božikov ter spanje v mornarski viseči mreži (malo širša). Uf otok Žirje in spet spanje v moji mreži bolj zvijanje in čakanje jutra. Pa nato Sevid in spanje, kar tako na plaži pod milim nebom prav tako na Hvaru. Malo naprej v Zavali pa dobesedno v jami… No in danes končno spet na postelji v prečudovitem Pansion Zavala, 🔝prijazno osebje, sobe čiste urejene, vrhunska hrana, večerja je bila slastna, komaj čakam zajtrk in domače, lokalne dobrote. Priporočam obisk🙂

Ja je prava avantura to…

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja