Deveti dan

Nič posebnega, bi lahko rekel. 41km preveslanih. Iz otoka Žut na katerem sem se imel fenomenalno za to gre zahvala res prijazni družini, ki mi je dovolila prespati na njihovem dvorišču, pa kaj prespati dobil sem mornarsko višečo mrežo, hmeljev napitek, večerjo, bevando in družbo. Hvala❤️

Pot me je vodila po Kornatih imel sem mirno morje, da sem lahko užival v lepoti narave. Kot vedno v zahvalo počistil malo morja (dve vrečke par plastenk). Kot, da bi me Kornati še želeli, se je Kornatsko morje razburilo in vzvalovilo ampak ni bilo prehudo, uspelo mi je priti do otoka Žirje. Kjer so me prijazno sprejeli v Caffe bar Riva, Žirje in kot vedno domačini prijazni, zgovorni, pomagajo… skratka odlično.

Jutri grem malo na celino pogledat, če bo vreme dopuščalo. Zdaj pa kopanje večerja in spat.

Bi pa to pot, rad poklonil eni punci. Vem, da ste vsi krasni in izjemni, da ste vedno v mojih mislih ter z mano. Ampak današnje premlevanje na SUPu mi je dalo tole. Vem, da sva dobra prijatelaj, ki se trenutno trmiva drug na drugega in verjetno rabiva to, saj se že zelo zelo dolgo nisva slišala ter videla. Ko bo čas za to, bo vse isto kot prej, ker najbolše stvari se ne spreminjajo.

Ja tudi take stvari pridejo med potjo ven. Radi se imejte❤️

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja